12 Ağustos 2016 Cuma

Kahramanca Zaferler Albümü

Total War oyunlarında herkesin hayalidir kahramanca zafer kazanmak. Askerlerin güçlüyken ve ordun kalabalıkken savaş kazanmak kolaydır. Ancak askerin çok güçsüz ve kazanma ihtimalin zayıfken kazandığın zaferler heroic victory yani kahramanca zafer olarak geçer kayıtlara. Biz de bu içerikte sizin grupta kazandığınız bazı kahramanca zaferleri derleyip sizlerle paylaşmak istedik. Siz de kahramanca zaferleriniz bize gönderip buraya ekletebilirsiniz.

Arda Tunador:

Çok fazla kayıp vermesine rağmen çok zayıf askerle elit askerlere karsı kazanılmış bir zafer

Nurettin Han:

Doğu Roma İmpararluğunun elit askerleri karsısında hem de kalabalık bir ordu önünde alınan bu zafer de hiç kuşkusuz kahramanca bir zafer terimini hak etmiş görünüyor


Azizhan Gönüllü

Azizhan Gönüllü'nün efsane komutanı Marcus ordunun basındaysa bu tip zafer kaçınılmazdır :)

,
Jafar Jafarli

Hiç kuşkusuz her bilgisayarın kaldıramayacağı bir savaş olmuş, çok kan dökülmüş bu savaşın ardından 3 gün yağmur yağsa akan kan ancak temizlenir. Tabi 5000 e yakın düşman askerini öldüren bu kardeşimiz de kahramanca zaferi hak etmiş.


Akif Bayındır

Total War'un fantastik modlarından bir zafer var sırada farklı bi mod olduğu için birimlerin güçlerini tam bilmiyorum ancak rakamlar bu zaferince kahramanca olduğunu kanıtlıyor.


Mustafa Emine Yoludoğru:

Dağlık arazide yuksek konumdaysanız ve bir de atlı okçulara sahip bir ordunuz varsa gerilla taktiği size zaferin anahtarını getirecektir. Bu şekilde yapılmış bir savaş ve büyük bir zafer

Rızgar Karabaş

Romalıların Galyalıları görünce nasıl hiddetle savaştığını bu rakamlarda anlayabiliyosunuz. Zaferi kazanan arkadaş güzel bi kahramanca zaferi hak etmiş bence.


Umut Kaya

Bu Zafer de benden olsun :D tek asker kaybetmeden yormadan yorulmadan alınan 3 şehir... Bu defa zaferi kazanan bir general değil bir diplomat :D


Elbette hepinizin daha iyi ve başarılı zaferleri var ancak biz bu içerikte bunları ekledik siz de zaferlerinizi gönderirseniz bu içerik sık sık güncellenecektir.



2 yorum: