4 Ağustos 2016 Perşembe

Total War:Attila Mod Tanıtımı. "Age Of Vikings"


Öncelikle bu mod gelmiş geçmiş en iyi Attila modudur.(Kişisel görüşümdür) Fakat en baştan şunu belirtmem gerekiyor ki modu oynayabilmemiz için Age of Charlemagne DLC'si gerekiyor. Evet modumuz bu DLC üzerine çıkarılmış bir mod.

Başlıkta da belirttiğim gibi modumuzun adı "Age Of Vikings"




Modumuz 868 yılından itibaren başlıyor. Adından anlaşılacağı üzere temel olarak Vikingler üzerine yapılmış olsada dönemin her kültürünü kaliteli bir şekilde yansıtmayı başarmış ve oynanabilir devletler özenle seçilmiş diyebiliriz.



-Modumuz toplamda 10 oynanabilir devlete sahip.
-90+ Her devlete özel yeni askeri birlikler eklenmiş.
-Oynanabilir devletlere özel eventler eklenmiş.
-Döneme ve devletlere uygun gerçek tarihi karakterler ve yeni portreler eklenmiş.







Oynanabilir Devletler
1.Danelaw
İngiltere'ye yapılan viking akınları sonucunda İngiltere'nin orta kısımlarında kurulmuş bir Viking krallığıdır. İngiltere'nin tamamında hak iddaa etmektedirler.

2.Danes
Danimarka'da bulunan Viking Krallığıdır.

3.Kingdom Of Dublin
Yine Vikingler tarafından Dublin'de kurulmuş ve idare edilen Krallık.

4.Emirate Of Sicily
Sicilya'da kurulmuş Müslüman emirlik. Parçalanmış İtalya topraklarında İslam'ı tüm İtalya'ya yayma çabası gerçekten bir çoğunuzun hoşuna gidecektir. Ayrıca Roma'da Papalık bulunmaktadır. Ve Emirliğin Papalıkla ilgili kendine özel eventleri vardır.

5.Kingdom Of Wessex
İngiltere'nin Güneyinde Hüküm süren Anglo-Sakson Krallığıdır. Parçalanmış İngiltere'nin en güçlü hak iddaacılarından birisidir. Eğer Wessex ile tüm İngiltereyi fethederseniz Krallığın adı İngiltere Krallığı olarak değişir.

6.Kingdom Of Asturias
İberya'da Kurulmuş Hristiyan Krallığıdır. Bu krallıkla oynayacağınız bir seferde en büyük amacınız Cordoba Emirliğini İberya'dan atmak ve tüm İberya'ya hakim olmaya çalışmak olacaktır.

7.Kingdom Of Brittany
Bretonya'da kurulmuş krallıktır. Tek sınırı Batı Frank Krallığındadır. Bu nedenle zor bir başlangıcı bulunmaktadır. Hayal gücünüze açık,zor ama bir o kadarda güzel bir sefer çıkarabilirsiniz.

8.West Francia
Batı Frank Krallığıdır. Güçlü bir devlettir. İtalya ve Lotharingia ile komşudur. Stratejik olarak zevkli bir seferdir. Kendine özel bir event ile Fransa Krallığına dönüşmektedir.

9.East Francia
Doğu Frank Krallığıdır.Oyunun diğer en güçlü devletidir. Etrafı irili ufaklı bir çok devletle rahat genişleyebileceği şekildedir. Kendisine özel bir eventle Alman Krallığına dönüşebilmektedir.

10.İtaly
Bildiğimiz İtalya Krallığı Kuzeyde güçlü olsa bile İtalyanın parçalanmış yarısı ile uğraşmak zorundadır. Bununla beraber Müslüman emirlikler onun için tehlike oluşturmaktadır.

Yine Custom Battle'da bir çok devlet ile Savaşlar yapma imkanınız var öyle ki Papalık bile var.



Mod tamamiyle tamamlanmış haldedir. Şuana kadar herhangi bir bug yada hata almadım yada duymadım. Size Tam anlamıyla kaliteli bir oyun zevki sunacak olan bu modu mutlaka denemenizi tavsiye ederim.(Tabi Age of Charlemagne DLC'niz varsa)

Modu Atölyeden şu linkten kurabilirsiniz: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=622579277&searchtext=Age

1 yorum: