18 Mart 2017 Cumartesi

Total Warcılar Yaz Okulu Ders Alma Başvuruları



Total Warcılar Yaz Okulu Başvuruları Başladı:  Üyelerimiz derslerin başvuru formlarını doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu başvurular yazın ilk haftası açıklanacak ve ders takvimleri oluşturulacaktır. Üyelerimiz her derse başvurabilirler ancak sadece 2 derse kabul edilirler.



TOTAL WARCILAR YAZ OKULU BİLGİLENDİRME YAZISI

Projenin Amacı: Bildiğimiz gibi grup olarak sadece bir facebook grubu olmaktan öteye geçerek faydalı bir platform olmayı amaçlıyoruz. Grubumuza gelen kişilerin eğlendiğini biliyoruz ancak biz bu eğlencenin sadece vakit öldürmekle sınırlı kalmasını istemiyoruz. Bu nedenle faydalı olabilecek bir proje hedefliyoruz.

Bu proje başlangıçta birkaç ana ders ile yürütülecek. Her kişi yalnızca 2 ders alabilecek ve her ders için en fazla 5 kişi alınacak Bu dersler her şeyden önce bit giriş niteliğinde olacak katılan üyelerin ilgi alanları hakkında genel bir bilgi edinebileceği ve yetenekli arkadaşlarımızın da bilgi ve yeteneklerini paylaşabileceği bir sistem amaçlıyoruz.

6 haftalık bit program olacak ve her hafta 2 ders olacak. Ders günleri ve saatleri dersi alan üyeler ve dersi veren kişiler tarafından ortak belirlenecek. Her dersin hatalık bir plan ve müfredatı olacak. Kişiler aldıkları ders hakkında genel bilgiler öğrenecek ve ilgisi olan kişilere ilerlemesi konusunda bir ilham kaynağı olacak. Dersler Skype üzerinden sesli ve görüntülü bir şekilde yapılacak.

Ders isimleri başvurularını aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. Lütfen başvurularınızı eksiksiz ve geciktirmeden doldurun. Ciddiyetsiz cevaplar vermeniz halinde projeden tamamıyla men edilirsiniz.

NOT: DERSLERİMİZ SKYPE ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR. HER DERS İÇİN SEÇİLEN 5 KİŞİ İLE DERSİ VEREN KİŞİLER ARASINDA BELİRLENECEK TARİH VE SAATLER ÇERÇEVESİNDE HAFTADA 2 DERS OLARAK DEVAM EDECEKTİR.

DUYURU: Bu açılan dersler yazın hemen başında olacaktır, bunun ardından diğer derslerimiz açılacaktır. Basit Fizik, İngiliz Edebiyatı ve Evrim Teorisi derslerimiz olacaktır.

DERS BAŞVURU FORMLARI:

Siyasete Giriş: 





Klasik Türk Musikisi Temel Nazariyat Bilgisi





Temel Matematik





Türk Anayasa Hukuku





Yazılım, Web Teknolojileri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder